03-04 червня 2024 року відбувся Підсумковий захід пілотного етапу «Ініціативи Європейського інституту інновацій та технологій 2024» у м. Брюссель, Бельгія.

У заході взяли участь понад 200 представників 65 проектів пілотної фази Ініціативи Європейського інституту інновацій та технологій, серед яких міжнародного проєкту SMILE, «Smart Manufacturing Innovation, Learning-labs and Entrepreneurship», (ЕІT, RM), що реалізується командою Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя спільно з партнерами з Міланської Політехніки та Гамбурзького технологічного університету.

Команду ТНТУ представляла професорка кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг Лілія Мельник.

Метою заходу було сприяня створенню спільноти між проектами Ініціативи та широкою європейською екосистемою вищої освіти. Захід був побудований таким чином, щоб створити середовище для обговорення результатів і перспектив проектів та налагодження зв’язків з партнерами.

Під час заходу були цікаві доповіді, презентації «історій успіху», постерна сесія усіх проектів Ініціативи та можливості для нетворкінгу з новими учасниками.